Alle collectiesEU Dropshipping appWooCommerce
Er staan producten op ‘Import failed’ in mijn import lijst, of mijn import duurt lang. Hoe komt dat? (WooCommerce)
Er staan producten op ‘Import failed’ in mijn import lijst, of mijn import duurt lang. Hoe komt dat? (WooCommerce)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hosting & servers
In WooCommerce hangt het succes en de snelheid van de import af van de snelheid en specificaties van jouw hostingpakket bij jouw provider. Doorgaans volstaan goedkope en kleine hostingpakketten niet om een grote import te kunnen faciliteren. Wanneer een import hierdoor zal mislukken, zullen wij de foutmelding tonen in de import lijst.

Import failed
Je kunt in je importlijst filteren op de status ‘Import failed’. Als je met je muis over het rode kruis beweegt, zie je waarom de import mislukt is. Vaak is dit omdat het product niet voldoet aan de minimale voorraad die is ingesteld, of omdat het een backorder product is. Zowel de minimale voorraad als backorder producten kan je instellen of beschikbaar maken in de settings van onze app.

Zie je een technische melding staan op het rode kruis? Denk aan een internal server error of een time-out, dan heeft dit vrijwel altijd te maken met een fout bij jouw hostingprovider. In dat geval is het raadzaam om eerst contact op te nemen met de support van jouw hostingprovider voordat je contact opneemt met ons. Ziet jouw hostingprovider geen issues? Vraag ons dan om hulp!