Alle collectiesEU Dropshipping appShopify
Producten importeren (Shopify)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je leverancier actief staat, kun je producten importeren naar je webshop inclusief afbeeldingen, productinformatie, prijzen, voorraden en een orderkoppeling. Dat kan op twee manieren:

• Producten vanuit de ‘Settings’ in onze app importeren.

Dit is de manier om direct hele categorieën naar je webshop te importeren. Je kunt hier alle gewenste (sub)categorieën aanklikken. Als je vervolgens rechts onderin de pagina op ‘Save’ klikt, komen de producten binnen een kwartier in jouw importlijst.

• Producten vanuit ‘Producten zoeken’ in onze app importeren.

Hier kan je gemakkelijk naar producten zoeken via de zoekfunctie. Ook als je het volledige assortiment van je leverancier wil onderzoeken, kan je hier gemakkelijk filteren op prijzen, voorraden en ook op categorieën. Je kunt ieder product individueel toevoegen aan je importlijst, of per pagina aan zoekresultaten.