Welke abonnementen zijn er?
Deze week bijgewerkt

In de GOGETTERS app bieden we diverse abonnementen aan. De grootste verschillen per abonnement kun je terugvinden in het aantal leveranciers dat je kan koppelen en het maximaal aantal producten dat je kan importeren naar je webshop.

Bij GOGETTERS bieden wij de volgende abonnementen aan (per maand):

Maandelijkse abonnementen

GOGETTERS Free

$0 p.m.

50 producten

1 One-click supplier of 1 integrated supplier

GOGETTERS Basic

$29 p.m.

5000 producten

1 Integrated supplier,

1 One-click supplier

GOGETTERS Advanced

$38 p.m.

15.000 producten

1 Integrated supplier,

3 One-click suppliers

GOGETTERS Pro

$54 p.m.

25.000 producten

2 Integrated suppliers,

5 One-click suppliers

GOGETTERS Enterprise

$96 p.m.

50.000 producten

3 Integrated suppliers,

10 One-click suppliers

GOGETTERS Enterprise+

$150 p.m.

100.000 producten

4 Integrated suppliers,

10 One-click suppliers

Jaarlijkse abonnementen

GOGETTERS Free

$0 p.j.

50 producten

1 One-click supplier of 1 integrated supplier

GOGETTERS Basic

$350 p.j.

5000 producten

1 Integrated supplier,

1 One-click supplier

GOGETTERS Advanced

$450 p.j.

15.000 producten

1 Integrated supplier,

3 One-click suppliers

GOGETTERS Pro

$650 p.j.

25.000 producten

2 Integrated suppliers,

5 One-click suppliers

GOGETTERS Enterprise

$1150 p.j.

50.000 producten

3 Integrated suppliers,

10 One-click suppliers

GOGETTERS Enterprise+

alleen p.m.

100.000 producten

4 Integrated suppliers,

10 One-click suppliers

Opstartkosten

Bij GOGETTERS hanteren wij opstartkosten voor ALLE maandelijkse abonnementen. Deze opstartkosten zijn eenmalig (per shop) en dien je te betalen zodra je minimaal een GOGETTERS Basic (maandelijks) abonnement afsluit.

Geen opstartkosten betalen? Kies dan voor een jaarlijks abonnement. De voordelen van een jaarlijks abonnement lees je in de volgende alinea.

Jaarlijks of maandelijks?

Je kan bij GOGETTERS kiezen voor een jaarlijks of maandelijks abonnement. De jaarlijkse abonnementen komen met enkele voordelen ten opzichte van de maandelijkse abonnementen. Zo betaal je in verhouding een stuk minder en komen de opstartkosten te vervallen als je direct kiest voor een jaarlijks abonnement.

Vragen?

Heb je toch nog vragen over de verschillende abonnementsvormen die je in onze app kan selecteren? Benader dan onze support, we helpen je graag!