Dropshippen met VidaXL
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om VidaXL als leverancier te gebruiken heb je een betaald abonnement bij VidaXL nodig (dropshippingxl.com). Zodra je hier een account voor hebt aangevraagd, ontvang je van VidaXL een XML-URL per mail. Deze heb je nodig, samen met de API key. Deze API key kan je vinden in je account bij VidaXL. Klik op ‘Save’ rechtsonderin de pagina.

Verbindt VidaXL aan jouw webshop met de GOGETTERS app

Activeer VidaXL in de GOGETTERS app. Vul je e-mailadres, API key en XML-URL bij VidaXL in, in de instellingen van onze app (tabje linksonderin). Kloppen deze gegevens met de gegevens die je bij VidaXL hebt? Dan sta je volledig gekoppeld aan de systemen van VidaXL!

Checklist voor dropshippen met VidaXL

Om te kunnen dropshippen met VidaXL heb je het volgende nodig:

• Een inschrijving bij de KVK en een BTW nummer

• Een betaald VidaXL zakelijk account

• Een betaald GOGETTERS plan

• Een e-mailadres, XML-URL (van VidaXL) en een API key (van VidaXL)

Als orders succesvol zijn geupload, kun je die zien in je VidaXL account (b2b.vidaxl.com) onder 'unsubmitted orders'. Hier kun je de order bevestigen, dan zal VidaXL het pakket zo spoedig mogelijk verzenden.