Alle collectiesEU Dropshipping appWooCommerce
Mijn order gaat niet door, waar kan dit aan liggen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je de order in onze app ziet verschijnen met een foutmelding, heeft dit waarschijnlijk te maken met jouw gegevens in de ‘Settings’ van onze app. De gegevens die je bij jouw leverancier hebt, moeten hier worden ingevuld en exact kloppen. Kloppen je gegevens? Klik dan op resubmit.

Als er adresgegevens niet juist zijn ingevuld door de klant, raden we aan om de order handmatig te bestellen in de B2B omgeving van jouw leverancier.

Zie je jouw order helemaal niet terug in onze app of gaat een order van een one-click supplier niet door? Vraag dan naar een persoon.