Alle collectiesEU Dropshipping appDe meest-gestelde vragen
Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, helaas is de tijd van gaan gekomen.

Je abonnement beëindigen kan je in de volgende stappen doen:

• Je kunt in de app de producten verwijderen via de import lijst.

• Vervolgens de geactiveerde leveranciers deactiveren. Dit is mogelijk zodra alle producten zijn verwijderd, dit kan soms even duren.

• Als je de leveranciers hebt gedeactiveerd kun je terugschakelen naar een gratis versie.

Hierna kun je eventueel de app verwijderen, maar je kunt hem natuurlijk ook gratis behouden en af en toe kijken of er een nieuwe leveranciers zijn toegevoegd.