Hoe kan ik inloggen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om in te loggen in de GOGETTERS dien je het volgende te doen:

1. login op je CMS (Shopify, WooCommerce, Prestashop of CCVshop)

2. Klik op de GOGETTERS app binnen je CMS omgeving

3. Vervolgens opent de app en kun je starten met het importeren van producten

Lukt het niet om de in te loggen in de app? Neem dan contact met ons op!

Heb je de app nog niet geïnstalleerd?

Voor Shopify - Download de app uit de Shopify app store, klik hier om naar de app te navigeren.

Voor WooCommerce & Prestashop - Via onze website download je de meest actuele versie van de plugin, klik op deze link om te navigeren naar onze website.

Voor CCVshop - Ga naar de CCVshop app store en download de GOGETTERS app. Via de volgende link ga je naar de GOGETTERS app binnen de app store.