Werking van de importlijst
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat je producten hebt geselecteerd, komen deze producten in jouw importlijst terecht. Dit is een lijst met een overzicht van producten, voordat deze naar je webshop geïmporteerd worden.

Hier kun je filteren op marges en deze controleren, prijzen aanpassen, voorraad controleren en producten importeren naar je webwinkel. Je kunt je volledige importlijst, per pagina of per product importeren in je winkel. De producten kunnen verschillende statussen hebben in je importlijst.

• In import list
    Dit betekent dat het product in je importlijst staat in onze app, maar nog niet in je winkel.

• Pending import
    Dit betekent dat het product binnenkort wordt geïmporteerd.

• In shop
    Dit betekent dat het product in je winkel staat. Als je het verwijdert van je importlijst, wordt het ook verwijderd uit je winkel.

• Import failed
    Dit betekent dat we het product niet hebben kunnen importeren. Beweeg over het rode kruis om de reden te zien.

Bekijk onderstaande video voor een uitleg van alle functies in de importlijst!