Alle collectiesEU Dropshipping appShopify
Mijn bestelling is niet op afgehandeld gezet, hoe kan dit? (Shopify)
Mijn bestelling is niet op afgehandeld gezet, hoe kan dit? (Shopify)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je bestelling in Shopify niet automatisch op afgehandeld is gezet kan dit mogelijk komen omdat je de fulfilment van de order hebt aangevraagd. Zodra je op deze knop in Shopify klikt ontneem je de GOGETTERS app de mogelijheid om deze order te verwerken. Ook kunnen wij geen shipping meer toevoegen als er op de knop is geklikt.

Gelukkig zal de order wel gewoon worden verzonden, hij is immers succesvol naar de leverancier gestuurd.

Als je niet zelf op fulfilment aanvragen hebt geklikt kan het zo zijn dat er een instelling in Shopify verkeerd staat. In de onderstaande afbeeldingen zie je over welke instelling het gaat, de instelling zou zo moeten staan als dat in de screenshot is weergegeven.

Wij zijn helaas niet in staat om de order op afgehandeld te zetten als er op fulfilment aanvragen is geklikt. Het is dan ook belangrijk dat je niet op deze knop klikt bij orders die via de GOGETTERS app zijn verlopen.