Voorraden, prijzen en updates
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra de producten geïmporteerd zijn op je webshop, houden wij de voorraden bij, updaten wij prijsveranderingen en sturen we orders van deze producten via onze app door naar jouw leverancier.

Wij updaten de voorraden één keer per uur. De prijzen worden dagelijks bijgewerkt. LET OP: er kan dus een interval zitten tussen een update bij jouw leverancier en die op jouw webshop. Deze updates zijn niet real-time, maar worden wel frequent uitgevoerd.